Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت، جواد کوهبنانی، رئیس هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان گفت: این شرکت در زمینه تولید دستگاه‌های تهویه مطبوع هوا با بکارگیری اصول هرمتیک و ERV فعالیت می‌کند.

کوهبنانی تصریح کرد: ما موفق به ساخت جامع‌ترین دستگاه تهویه مطبوع هوا شده‌ایم که تمامی پارامترهای هوا از قبیل انواع مختلف آلودگی‌ها، دما، رطوبت و سطح اکسیژن را کنترل می‌کند، بصورتی‌که بالاترین راندمان و کمترین اتلاف انرژی را دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات مدیره شرکت ادامه داد: این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است که برای مکان‌های مختلف از قبیل بیمارستان‌ها، آزمایشگاها، محیط‌های صنعتی، مراکز عمومی مانند مدارس، بانک‌ها و حتی منازل مسکونی قابل نصب و استفاده باشد.

وی قابلیت نصب این دستگاه در داخل ساختمان بدون نیاز به کانال‌کشی را مهم‌ترین وجه‌تمایز محصول تولیدی این شرکت با سایر محصولات بازار عنوان کرد.

جواد کوهبنانی، کنترل سطح اکسیژن با کمترین اتلاف انرژی، جذب انواع آلودگی‌ها شامل ریزگردها و عوامل بیماری‌زا هوازی به اندازه ۰.۱ میکرون به کمک فیلتر هپا، جذب آلودگی‌های کربنی از جمله CO۲ به کمک فیلتر کربن فعال، جذب آلودگی‌ها با سایز بزرگ‌تر از قبیل پرز و مو توسط پیش فیلتر کاغذی و سیمی را از جمله ویژگی‌های این محصول عنوان کرد.

کد خبر 5336395 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان تکنولوژی فیس بوک جایزه مصطفی ص فناوری فضایی حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان امنیت سایبری انحصارزدایی نوآوری تالار وحدت ایرانسل اکتشافات فضایی آلودگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی

به گزارش خبرنگار مهر، چیپ یا همان تراشه ها، یک قطعه الکترونیکی حیاتی و کوچک اند که وظیفه پردازش اطلاعات را عهده دار است. تراشه ها در صنایع مختلف خودروسازی، پزشکی، انرژی و همچنین تولیدات مبتنی بر فناوری اطلاعات همانند کارت‌های هوشمند ملی، کارت‌های بانکی و یا در تولید قطعات خودرو و هواپیما، دستگاه‌های اینترنت اشیا و بسیاری از تجهیزات مخابراتی کاربرد دارند.

در یک دهه اخیر بسیاری از کشورها برای بومی سازی و تولید «ریزتراشه‌های خاص» ورود کرده اند و اصطلاحاً وارد یک «جنگ فناوری» در حوزه ساخت تراشه‌های پیشرفته شده اند.

کد خبر 6089735 ندا نظری

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!