Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@04:06:38 GMT

چند نکته مفید برای روزهای گرم

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۰۱۶۷۱

اگر نسبت به توان بدنی خود اطمینان ندارید یا بیماری زمینه‌ای خاصی دارید، به جای اینکه تلاش زیادی صرف غلبه بر گرما کنید بهتر است از قرار گرفتن در معرض گرما پرهیز نمایید. ناطقان: همچنین توصیه‌ می‌شود که برای کنترل بهتر شرایط جسمی خود در روزهای گرم، دماسنجی را در مکانی که به راحتی قابل مشاهده باشد قرار دهید و با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، دما و رطوبت اتاق را در سطح مناسبی حفظ کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بهتر است در روزهای بسیار گرم از منزل خارج نشوید و برای اینکه محل زندگی شما مکان راحتی باشد از شروع صبح با استفاده از دستگاه‌های تهویه مطبوع دمای اتاق را در سطح ۲۸ درجه یا کمتر و رطوبت آن را در سطح ۷۰ درصد یا کمتر حفظ کنید.

روشن و خاموش کردن پیاپی دستگاه تهویه مطبوع باعث افزایش میزان مصرف برق می‌شود. از این رو با استفاده مداوم از دستگاه، البته در حالتی که دما را در سطح نسبتا بالایی تنظیم کرده‌اید و قدرت باد را در وضعیت کنترل خودکار قرار داده‌اید، می‌توانید در مصرف برق صرفه‌جویی کنید.

همچنین بهتر است جهت وزش باد را به سمت دیوار تنظیم کنید تا در معرض مستقیم وزش باد قرار نگیرید. با این حال چنانچه می‌خواهید گردش هوا صورت گیرد یا نسیمی هم به شما بخورد علاوه بر استفاده از دستگاه تهویه مطبوع می‌توانید از یک پنکه نیز استفاده کنید.

به گزارش شبکه تلویزیون ملی ژاپن، اگر دمای هوا در شب برای چندین روز متوالی بالای ۲۵ درجه ثابت ماند، بهتر است دستگاه تهویه مطبوع شما در طول شب در حالت ضعیف تنظیم شده باشد تا بهتر بخوابید. این امر به جلوگیری از گرمازدگی شما در روز بعد کمک خواهد کرد. همچنین توجه داشته باشید که دستگاه‌های تهویه مطبوع باعث خشکی هوا می‌شوند پس لازم است که در طول روز به میزان کافی آب بنوشید. منبع: ایسنا برچسب ها: روزهای گرم ، گرما ، بیماری زمینه ای

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روزهای گرم گرما بیماری زمینه ای تهویه مطبوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • خودشان بهتر می‌دانند، اهل تهدید پوچ نیستم!
  • ۸ نکته درباره‌ افکار و خطاهای شناختی/ چطور خشم خود را کنترل کنیم؟
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • چرا تل آویو در جنگش شکست خورد؟/ نکته‌ای که هضمش دشوار است
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • ۵ نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی
  • دی‌بروینه حتی از جرارد و لمپارد هم بهتر است!